hajbeultetes-hatulrol

Hogyan fog kinézni a donor terület a hajbeültetés után?

Hajbeültetés során a tarkótáji donorterületről emelünk át hajhagymákat fejtetőre. A tarkótáji hajszálak sűrűbbek, erősebbek és nincsen rajtuk DHT receptor, tehát ellenállnak a genetikai hajhullásnak. De mégis, jogosan merül fel a kérdés:

Hogyan fogok kinézni, ha hátulról kiszedtek nekem 4-8000 hajszálat?

Ezért nem mindegy, kit engedsz a fejed közelébe. Egy tapasztalt, rutinos orvos úgy tudja felmérni a donor hajszálak kivehető mennyiségét és úgy nyúl hozzájuk, hogy nem fog feltűnni a ritkítás.

Annyi hajszálat tudunk beültetni, amennyit a tarkótáji donorod enged. Ha sűrű a donor, akár 8000 szálat is ki tudunk venni. Ennyivel már kiterjedt kopaszodást is el lehet rejteni és még mindig nem lesz feltűnően ritka a hátsó terület. Jó hír, hogy a legtöbb esetben ennek a mennyiségnek a fele is elég lehet.

De sajnos nem mindenki rendelkezik elég sűrű vagy elég vastag donorsávval. Mi pedig azt szeretnénk, hogy a kevésbe szerencsés páciensek is megkapják az esélyt, ezért kitaláltunk valami igazán átütő megoldást: doktornőnk kitanulta a mikropigmentáció művészetét is, így bátrabban szedhetünk a donorból, hiszen optikailag vissza tudjuk sűríteni tetoválással. Ezt a módszert fejtetőn is tudjuk alkalmazni, gyönyörűen kiegészíti a hajbeültetést.

Kíváncsi vagy, mit tudnánk kihozni a Te donorodból? Gyere el klinikánkra egy felmérésre!

2019 © Art N' Hair | Minden jog fenntartva.

Need Help?