5+1 indok, hogyha zavar a kopaszodás, miért az Art ‘N Hair hajklinikát válaszd!

Van, aki a kopaszodást simán elfogadja, sőt, olyan is van, akinek egyenesen jól áll. 

Vannak, akik viszont nem tudnak beletörődni a kopaszodásba.
Úgy érzik, a hajhiány öregíti őket és kevésbé néznek ki jól, mint amikor még helyén volt a hajkoronájuk.

Akit zavar a kopaszodás, általában kiolvassa az internetet, megveszi az összes hajhullás elleni sampont, vitamint, szérumot, bevet a házi praktikáktól kezdve a legdrágább hajápolószerekig mindent, csak álljon meg a hajhullás és sűrűsödjenek vissza a kopasz foltok.

Majd jön a csalódás. Nem működik. Semmi sem működik.
És ekkor – ha szerencsések – rátalálnak a hajbeültetésre.

Először szkeptikusak – persze, nem hullikvagy “ugyan már, olyan drága“…”hogy fogok kinézni, biztos természetellenes.”(?) – De mivel egyre több férfi vállalja, lassan már mindenkinek van ismerőse, aki élő referenciaként szolgál a hajbeültetés eredményességére.

Előtte-utána referencia képek

Tehát a hajbeültetés tényleg működik!

(Ha még nem vagy tisztában a hajbeültetés módszertanával, kattints ide)

Ilyenkor már csak egy kérdés maradt: 

Melyik klinikát válasszam?

Magyarországon kb. 6-7 klinika foglalkozik hajbeültetéssel.
Biztosak vagyunk benne, hogy mindegyik a lehető legjobbat akarja neked, és az orvos kollégák mind lelkiismeretesen és precízen dolgoznak.

Engedd meg, hogy kiemeljük 5+1 indokot,
hogy miért az Art ‘N Hair csapatát válaszd:

1) Tapasztalat

A hajbeültetés elméletben rém egyszerű, de gyakorlatot csak folyamatos praktizálással szerezhet az orvos. 

Az Art ‘N Hair hajklinika orvosai évek óta folyamatosan műtenek, megszámlálhatatlanul sok beültetett hajszál tapasztalatával bírnak…na jó, megpróbáltuk kiszámolni, 2021 májusában ez a szám a 4 orvosra vetítve kb. 4.5 millió beültetett hajszál (!)

2) Csapatmunka

A tökéletes hajbeültetés nem csak az orvoson múlik, ez egy csapatmunka. Ha megvan az orvos és az assziszensek közti összhang, jóval kevesebb időt kell a műtőasztalon töltened. Egy jó csapat ráadásul végül figyeli a rezdüléseidet és gondoskodik arról, hogy a lehető legjobban érezd magad a műtét napján.

Az Art ‘N Hair csapata egy összeszokott, jókedvű társaság, akik elég empatikusak ahhoz, hogy megérezzék, hogy neked, mint páciensnek mire van szükséged egy tökéletes műtéti naphoz. Ha beszédes vagy, végig beszélgetnek veled, ha inkább bezárkóznál, békén hagynak. Ha zenét hallgatnál vagy filmet néznél, válassz nyugodtan kedvedre, a Spotify és Netflix teljes kínálata a kezedben van.
Legtöbb páciensünk meglepődik a nap végén, hogy elrepült ez a 6-7 óra.

3) Konzultáció

A hajbeültetés első lépése a hajfelmérő konzultáció.
Ideális esetben a konzultáció egy hajbeültető orvossal történik.

Vannak klinikák, ahol viszont nem orvos végzi a konzultációt.
Nézd, a hajbeültetés egy plasztikai műtét, egy komoly döntés, ami egy életre meghatározza majd a külsődet – pozitív vagy negatív irányban. Szerintünk ez egy bizalmi kérdés, aminek részleteit lehetőleg a műtőorvossal kell megbeszélned.

Ráadásul nem mindenki alkalmas a beültetésre, vannak olyan egészségügyi állapotok, mikor ellenjavalt a műtét elvégzése. Ezeket csak praktizáló, a hajbeültetésben rutinos orvos tudja helyesen felmérni.

Nálunk, az Art ‘N Hair-nél az 1 órás orvosi konzultáció és hajkamerás felmérés után egy orvosi szakvéleményt kapsz a hajad és fejbőröd állapotáról, valamint a hajbeültetés lehetőségéről.
Ha mellettünk döntesz, a konzultáció 10.000 Ft-os díját 100%-ban jóváírjuk a műtéted árából!

4) Őszinteség

Vannak olyan kopaszodási mintázatok vagy hajszerkezetek, amikor tudjuk előre, hogy nem olyan eredmény születne, amire Te és Mi büszkék lennénk – ezért ezeket az eseteket nem vállaljuk el. Ilyenkor fel tudunk ajánlani alternatívát, pl. mikropigmentáció, de rábeszélni biztos, hogy semmire sem fogunk.

5) Gondoskodás

Az Art ‘N Hair nem egy hideg klinikai közeg, ezt már a konzultáción érzékelni fogod. 🙂 Az alapos orvosi konzultáció után, ha úgy döntesz, ránk bízod magad, 1 vagy 2 egész napig élvezheted a vendégszeretetüket. A gondoskodás azonban a műtéttel nem ér véget. 

A műtét után alaposan elmagyarázzuk, de papír és email formában is átadjuk, hogyan tudsz vigyázni a hajadra az első napokban, hetekben. Ha bármi gond van, vagy elbizonytalanodtál pl. a hajmosással kapcsolatban, nyugodtan hívj minket, még egyszer elmondjuk, hogy csináld. 

1 hét, 1-3-6-12 hónap elteltével szeretnénk látni, hogy alakul a hajad, ezért kontroll vizsgálatokon fogunk újra találkozni. 

Sok páciensünkkel baráti viszony alakul ki az 1 év során – reméljük, Te is köztük leszel! 🙂

5+1) Garancia

Magyarországon nagyon kevés orvos vagy szolgáltató vállal garanciát a munkájára. Mi, az Art ‘N Hair-nél alapvetőnek tartjuk, hogy a munkánkért vállaljuk a felelősséget.

A hajbeültetés végleges eredménye 1 év után látható. Ha az 1 éves kontrollon azt mondod, nem vagy elégedett az eredménnyel, mert nem úgy nőtt ki a hajad, ahogy azt előzetesen megbeszéltük, akkor garanciálisan, a saját költségünkön beültetjük a hiányzó hajszálmennyiséget. Szerencsére erre ritkán kerül sor, de mivel minden ember más, ezért az esetek 2-3%-ában előfordulhat, hogy nem minden hajszál nő ki a beültetés után.

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

Azt tanácsoljuk, mikor hajbeültetésen gondolkodsz, a fenti szempontokon menj végig. Ha ezek mind rendben vannak, akkor és csak akkor jöhet az ár, mint döntési tényező. Plasztikai sebészetben nem a legolcsóbbat érdemes választani, hanem a legjobbat – mivel csak egy dobásod van. Ha tapasztalatlan kezekre bízod magad és elrontják a hajbeültetésed, túlszedik a donorodat, akkor nincs miből tovább építkeznünk.

Az Art ‘N Hair hajklinika árait úgy határoztuk meg, hogy tükrözzék a szakmai tapasztalatot és kifogástalan klinikai környezetet, de elérhető legyen bármely magyar férfiember számára, aki komolyan gondolkodik a hajbeültetésen. 

Van egy jó hírünk: ha idén nyáron vállalod be a hajbeültetést, kedvezményben részesítünk és még két rendkívül értékes ajándék hajkezelés közül is választhatsz!

1 napos műtét

3000-4000 hajszál
690.000 Ft 889.000 helyett
  • + ajándék éves bérlet hajhullás elleni mezoterápiás kezelésre
  • vagy + ajándék vérszérum terápia a műtét napján

2 napos műtét

6000-7000 hajszál
1.190.000 Ft 1.524.000 helyett
  • + ajándék éves bérlet hajhullás elleni mezoterápiás kezelésre
  • vagy + ajándék vérszérum terápia a műtét napján
Népszerű

* Figyelem! A kedvezményes listaárak a megmaradt szabad időpontjainkra vonatkoznak, 2021. június 1. és augusztus 31. közötti műtéti időpontok esetén.

Bizonyos, orvosilag alaposan alátámasztott esetetekben az Áfa-mentesség törvényileg biztosított. A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra.

0
Még ennyi kedvezményes műtéti napunk van szabadon nyárra!

Maxold ki a hajbeültetésed eredményét ajándék hajkezeléseinkkel!

A nyári hajbeültetés műtét mellé választhatsz két szuperértékes ajándék közül!

Most elmagyarázzuk melyik mire jó, hogy a konzultáción már Te is képben legyél.

Sebgyógyulást és hajhagyma beágyazódást elősegítő vérszérum terápia 

A vérszérum terápia gyorsítja a sebgyógyulást és segíti a hajhagymák beágyazódását, így ha ezt választod, a műtét után még gyorsabban térhetsz vissza a normál kerékvágásba. Ráadásul hajhagymáid is tápanyaggal feltöltődve kezdhetik meg új életüket a fejtetődön.
A műtét napján a saját véredből kinyert, vérlemezkékben gazdag részt fecskendezzük a beültetendő területbe – ezzel gyakorlatilag megtrágyázzuk a frissen ültetett palántákat. ☺ A kezelés értéke 100.000 Ft.

Hajhullás elleni DHT-blokkoló mezoterápiás kezelés

A beültetett hajszálak nem hullanak, ezt már megbeszéltük.
A fejtetőn maradt eredeti hajszálak viszont továbbra is ki vannak téve a DHT hormon fojtogatásának. De csak akkor, ha annyiban hagyod!
3 havonta egy DHT-blokkoló mezoterápiás kezeléssel évekkel kitolható a további kopaszodás!
A kezelés során 120 ponton kezeljük a fejbőrt, a DHT blokkolót közvetlenül a hajhagymák tövébe juttatjuk, így a kopaszodás üteme erősen lassítható.
Nyári akciónkban a hajbeültetés mellé 1 éves DHT mezoterápia bérletet kaphatsz ajándékba, mely 4 alkalomból áll és értéke 129.900 Ft.

Ellátogatnál a klinikára? Hogyan tovább? Jelentkezz be konzultációra!

Ha szeretnéd közelebbről is megismerni a csapatunkat, ha úgy érzed, érdemes lenne eljönnöd klinikánkra egy hajfelmérő konzultációra, töltsd ki az alábbi űrlapot és kolléganőnk 1 munkanapon belül hívni fog időpont egyeztetés céljából. 

Nincs min gondolkodni!

A hajbeültetéssel szemben gyakran az a kritika, hogy drága. Mi úgy gondoljuk, az a drága, ami nem éri meg. Egy műtéti beavatkozás, amivel egy életre visszanyerheted a hajad – ha Téged tényleg zavar a kopaszság, akkor valószínű megéri.

Egy volt páciensünk lehet, hogy még frappánsabban fogalmazta meg egy facebook kommentben:

“A hajbeültetés olcsóbb mint egy használt, lepusztult tizenéves autó. Viszonyítás kérdése kinek mi éri meg.”

JELENTKEZZ BE MOST HAJFELMÉRŐ KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Menü