Hajbeültetéssel egy életre visszanyerheted a hajad!

Tudtad, hogy a 40 év feletti magyar férfiak kb. 47%-a kopaszodik?

Van, aki a kopaszodást simán elfogadja, sőt, olyan is van, akinek egyenesen jól áll. Ha Te ilyen szerencsés vagy, csukd be ezt az oldalt, nem neked szól!

Vannak, akik viszont nem tudnak beletörődni a kopaszodásba. Úgy érzik, plusz éveket ró a külsejükre a hajhiány és csökken a vonzerejük. A tükörbe nézve visszasírják 10 évvel ezelőtti látványt.

Ismerős? Akkor jó helyen jársz!

De egyáltalán - miért kopaszodnak a férfiak?

A férfias hajhullást a DHT hormon okozza, ami minden férfi szervezetében jelen van, de az arra érzékenyeknél hajhullást okoz.

Neked is feltűnt, hogy a legkopaszabb embernek is marad némi haja a tarkó fölött, félkörívben? Ez azért van, mert DHT érzékeny hajszálak csak a fejtetőn helyezkednek el, a tarkó hajszálai érzéketlenek a hormonra

Hajbeültetés során DHT-ra érzéketlen hajszálakat ültetünk tarkóról fejtetőre.

Mivel a tarkó hajszálai érzéketlenek a hormonra, fejtetőre átültetve sem fognak hullani.

A hajbeültetést csak egyszer kell bevállalnod, a kopasz foltoktól örökre elbúcsúzhatsz és egy életen át élvezheted visszadúsult hajadat!

Tényleg nem hullik?

Tényleg nem! Ha az első 3 hétben betartod az orvos utasításait, a hajhagymák beágyazódnak és élethosszig a helyükön maradnak. A DHT nem hat rájuk, mi bajuk lehetne? 🙂 

Ezek nem csak üres ígéretek, hiszen munkánkra írásos garanciát vállalunk!

És a hajam nem lesz ritkább hátul?

Nem, csak annyi graftot (hajhagyma egység) veszünk ki a tarkódról, amennyi még nem okoz feltűnő ritkítást.

Ha annyira működik a hajbeültetés, Bruce Willis miért kopasz?

Neki sajnos olyan kiterjedt a kopaszsága, amit hajbeültetéssel sem lehet helyrehozni. 

Ha a donorterületed gyenge és nem tud annyi hajszálat adni, amennyi a kopasz foltokat elfedné, azzal őszintén szembesítünk – nem szeretnénk rábeszélni egy olyan műtétre, aminek az eredményére sem te, sem mi nem lennénk büszkék. 

Jason Statham vagy Dwayne Johnson pedig azon szerencsések közé tartoznak, akiknek jól áll a kopaszság, valószínű eszük ágában sincs változtatni azon, ami az imidzsüket adja… Matthew McCounaghy, David Beckham vagy Benedek Tibor viszont felvállaltan estek túl hajbeültető műtéten. 

Híres vagy civil, magyar vagy külföldi, évente több, mint 1 millió férfi dönt a hajbeültetés mellett! Bejáratott rutinműtétről van tehát szó. 

Nézd végig az alábbi képgalériát, győzödj meg Te is pácienseink átváltozásáról. 

Előtte-utána referencia képek

Az igazán sikeres férfiak titka, hogy szembenéznek a problémákkal és megoldják azokat

… – az élet bármely területéről legyen is szó. A kopaszság probléma, ha Te annak érzed.  A jó hír, hogy a kopasz foltok orvosi úton visszasűríthetőek.

Fájdalmas?

Nem, mert érzéstelenítésben történik. Maximum egy kicsit kellemetlen.

Működik?

Igen, nézd meg referenciáinkat.

Drága? 

Az a drága, ami nem éri meg. Ha benned napi szinten rossz érzést kelt a kopaszodásod látványa, akkor érdemes bevállalni egy 1 napos műtétet és egy életre túllépni ezen a problémán, hogy az élet sokkal fontosabb dolgaival foglalkozhass.
Hogy ezért sok-e egy tizenéves rozzant használtautó ára – ezt döntsd el Te.

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetés ára attól függ, hogy hány hajszál beültetésére van szükséged.

Ezt a doktornő egy hajfelmérő konzultáción tudja pontosan felmérni.

Az alábbi táblázatban láthatod a leggyakoribb kopaszodási mintázatokat és a hozzávetőleges árakat. A Te fejtetőd melyikre hasonlít leginkább? Ne feledd, akár benne vagy ebben a két alaptípusban, akár nem, pontos árajánlatot a Te hajszerkezeted alapján a konzultáción tudunk adni!

1 napos műtét

3000-4000 hajszál
690.000 Ft 889.000 Ft
  • + ajándék 1 éves DHT mezoterápia bérlet
  • vagy + ajándék vérszérum terápia a műtét napján

2 napos műtét

6000-7000 hajszál
1.190.000 Ft 1.524.000 Ft
  • + ajándék 1 éves DHT mezoterápia bérlet
  • vagy + ajándék vérszérum terápia a műtét napján
Népszerű

* Figyelem! A kedvezményes listaárak a megmaradt szabad időpontjainkra vonatkoznak, 2021. június 1. és augusztus 31. közötti műtéti időpontok esetén.

Bizonyos, orvosilag alaposan alátámasztott esetetekben az Áfa-mentesség törvényileg biztosított. A végleges árajánlat egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett listárak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréshez és bővebb tájékoztatáshoz kérjük jelentkezz be hozzánk konzultációra.

0
Még ennyi kedvezményes műtéti napunk van szabadon nyárra!

Maxold ki a hajbeültetésed eredményét ajándék hajkezeléseinkkel!

Gyere hajbeültetésre a nyári hónapokban és a szuper árak mellett a hajbeültetés eredményét kimaxoló ajándékok közül is választhatsz:

Sebgyógyulást és hajhagyma beágyazódást elősegítő vérszérum terápia 

A vérszérum terápia gyorsítja a sebgyógyulást és segíti a hajhagymák beágyazódását, így ha ezt választod, a műtét után még gyorsabban térhetsz vissza a normál kerékvágásba. Ráadásul hajhagymáid is tápanyaggal feltöltődve kezdhetik meg új életüket a fejtetődön.
A műtét napján a saját véredből kinyert, vérlemezkékben gazdag részt fecskendezzük a beültetendő területbe – ezzel gyakorlatilag megtrágyázzuk a frissen ültetett palántákat 🙂 A kezelés értéke 100.000 Ft.

Hajhullás elleni DHT-blokkoló mezoterápiás kezelés

A beültetett hajszálak nem hullanak, ezt már megbeszéltük.
A fejtetőn maradt eredeti hajszálak viszont továbbra is ki vannak téve a DHT hormon fojtogatásának. De csak akkor, ha annyiban hagyod!
3 havonta egy DHT-blokkoló mezoterápiás kezeléssel évekkel kitolható a további kopaszodás!
A kezelés során 120 ponton kezeljük a fejbőrt, a DHT blokkolót közvetlenül a hajhagymák tövébe juttatjuk, így a kopaszodás üteme erősen lassítható.
Nyári akciónkban a hajbeültetés mellé 1 éves DHT mezoterápia bérletet kaphatsz ajándékba, mely 4 alkalomból áll és értéke 129.900 Ft.

Érdekel a hajbeültetés? Hogyan tovább? Jelentkezz be konzultációra!

Az 1 órás konzultáció során a doktornő felméri, hogy hány hajszálra van szükséged a kívánt állapot eléréséhez, valamint egy mikrokamera segítségével alaposan megvizsgálja a fejbőröd és hajad állapotát.
A hajbeültetéssel kapcsolatos összes kérdésedet felteheted, ez az óra csak rólad és a hajadról szól!
Ha külföldön vagy vidéken élsz, online videochates konzultációra is van lehetőség!

A személyes konzultáció díja 10.000 Ft, online konzultáció díja 5.000 Ft, mely az időpont kiadása után, előre fizetendő bankkártyával vagy átutalással.

Az egy órás konzultáció végére kezedben lesz egy hajfelmérés (és hajkamerás vizsgálat) eredménye, orvosi szakvéleménnyel. Ez még nem minden! A konzultáció díját, ha nálunk foglalsz, jóváírjuk a műtét árából.

Ne halogass!

Gyere el orvosi konzultációra, mérd fel, hogy járható út-e számodra a hajbeültetés a kopaszság megszüntetésére.

JELENTKEZZ BE MOST HAJFELMÉRŐ KONZULTÁCIÓRA!

>> Foglalj időpontot, vagy kérj visszahívást! >>

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével. Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.

Menü